Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز دوشنبه روابط عمومی آموزش و پرورش آذربایجان شرقی، حجت الاسلام والمسلمین سید محمدعلی آل هاشم در گردهمایی روسای ادارات اطلاع‌رسانی و روابط عمومی ستادی و استانی آموزش‌ و پرورش سراسر کشور در تبریز اظهار کرد: رویکرد روابط عمومی بایستی علمی باشد چراکه بزرگ‌ترین آسیب که هم‌اکنون از آن رنج‌برده می‌شود به‌کارگیری افراد غیرمتخصص از مدیریت تا کارشناسان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تأکید کرد: نمی‌توان دانش‌بنیان شد درحالی‌ که منابع علمی غیر معتبر داشته باشیم و باید پژوهش و تحقیق باشد و در این‌ بین به‌کارگیری نخبه‌های ارتباطی لازم است.

امام جمعه تبریز گفت: قابلیت‌ها و توانمندی‌هایی که در روابط عمومی‌ها وجود دارد خیلی کارساز است و روابط عمومی هر اداره‌ای در واقع می‌تواند آن اداره را در نزد مردم به‌خوبی نشان دهد.


نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی ادامه داد: مدیران در انتخاب مسئولین روابط عمومی نهایت دقت را انجام دهند .


امام‌جمعه تبریز گفت: مواجهه خردمندانه و مصون‌سازی دانش آموزان در آموزش‌وپرورش به آموزش‌های نیازی دارد که به آن سواد رسانه‌ای می‌گویند و خودبه‌خود در آن‌ها به وجود نمی‌آید و با سیستم آموزشی منسجم امکان‌پذیر است.


وی اضافه کرد: بدین ترتیب موضوع توجه نظام درسی لازمه‌اش توجه به سواد رسانه‌ای است.

وی با بیان اینکه توانایی برقراری ارتباط مناسب با دیگران و دانستن آداب اجتماعی آن و سواد رسانه‌ای این است که فرد رسانه معتبر و غیر معتبر را بشناسد، گفت: روابط عمومی‌ها می‌تواند با استفاده از فرصت شبکه شاد در ایام کرونا و دیگر شبکه‌های اجتماعی گام‌های بزرگی برای ارتقا این سواد در دانش آموزان بردارند.


حجت‌الاسلام والمسلمین آل هاشم در ادامه یادآور شد: به گفته مقام معظم رهبری برخی مطالب اضافی درسی باید شناسایی شود و از آموزش‌ها حذف شود .


وی در ادامه پژوهش محوری در زمینه پژوهش‌های فرهنگی، اجتماعی و ارتباطی را خواستار شد و افزود: هزینه‌های پژوهشی از سازمان‌ها تأمین شود و مسئله‌های ارتباطی سازمان حل شود.


امام جمعه تبریز با بیان اینکه روابط عمومی باید به پیشرفته‌ترین فناوری‌های ارتباطی مجهز شود، افزود: حل مسائل ارتباطی و رسانه‌ای سازمان از طریق نوآوری و خلاقیت و ایده‌های تازه انجام شدنی است.

رئیس مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش پرورش هم یکی از مهم ترین شاخص های عملکردی روابط عمومی را هم افزایی درون سازمانی و تعاملات برون سازمانی عنوان کرد.

مصطفی بابایی، با اشاره به راهبرد و رسالت اصلی روابط عمومی ها در اقناع افکار عمومی افزود : تبیین جایگاه ارزشمند آموزش و پرورش و مقام والای معلم و همچنین آگاه سازی جامعه، وظیفه سنگینی است که روابط عمومی ها به جهت ارتباطات اجتماعی و رسانه ای به عنوان آینه تمام نمای سازمان بر عهده دارند.

وی عنوان کرد: یکی از مهم ترین شاخص های عملکردی روابط عمومی، هم افزایی درون سازمانی و تعاملات برون سازمانی است که بایستی با بهره گیری از منویات مقام معظم رهبری به ویژه در دیدار اخیرشان با فرهنگیان، در آن کوشا باشیم.

رئیس مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش پرورش با تاکید بر لزوم مدیریت یکپارچه سیستمی در مجموعه روابط عمومی های وزارتخانه، اظهار کرد:  شایسته است همکاران در راستای سیاست های دولت و در چهارچوب اعتمادسازی و افزایش بصیرت جمعیو توجه بر هویت ملی و اسلامی اهتمام ویژه داشته باشند.

وی با تاکید بر لزوم شبکه سازی در عرصه اطلاع رسانی، شبکه سازی را به عنوان مهم ترین راهکار برای اقناع افکار عمومی برشمرد و این مسیر را با ایجاد شوراهای اطلاع رسانی دستگاهی و بین دستگاهی در استان ها ترسیم کرد و اضافه کرد: لازم است کلیه همکاران در روابط عمومی ها نسبت به تعامل گسترده با رسانه ها، فعالان رسانه ای، دستگاه های همکار و کلیه روابط عمومی های استان تلاش مضاعفی داشته باشند.

برچسب‌ها روابط عمومی سید محمدعلی آل هاشم وزارت آموزش و پرورش

منبع: ایرنا

کلیدواژه: روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش امام جمعه تبریز روابط عمومی ها روابط عمومی اطلاع رسانی رسانه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۶۴۳۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آژیر قرمز آموزش عمومی؛ معدل سال آخر دبیرستانی‌ها ۸ تا ۱۰!

این معدل در سال ۱۴۰۰، برای رشته علوم تجربی ۱۳.۱۸، رشته ریاضی و فیزیک ۱۲.۳۵، رشته ادبیات و علوم انسانی ۱۰.۴۲ و رشته علوم و معارف اسلامی ۱۲.۰۴ ثبت‌شده است.

به گزارش فرهیختگان، در سال ۱۳۹۹ نیز معدل دانش‌آموزان برای رشته علوم تجربی ۱۳.۷۳، رشته ریاضی و فیزیک ۱۳.۵۰، رشته ادبیات و علوم انسانی ۱۱.۳۴ و رشته علوم و معارف اسلامی ۱۲.۸۶ را نشان می‌دهد.

میانگین معدل امتحانات نهایی دانش‌آموزان سال ۱۳۹۸، در رشته علوم تجربی ۱۳.۷۷، در رشته ریاضی و فیزیک ۱۳.۲۸، در رشته ادبیات و علوم انسانی ۱۰.۷۶ و در رشته علوم و معارف اسلامی ۱۲.۸۸ بوده است.

ازاین‌رو می‌توان نتیجه گرفت که میانگین معدل نمرات دانش‌آموزان در سال ۱۴۰۲ نسبت به چهار سال پیش از آن در تمامی رشته‌ها با افت حدود دو نمره‌ای در امتحانات نهایی روبه‌رو بوده است.

ناظر به همین معیار و مولفه و با بررسی وضعیت استان‌ها، نقشه وضعیت معدل استان‌ها تا حد زیادی منطبق با نقشه فقر کشور است. به این صورت که میانگین معدل امتحانات نهایی خرداد ۱۴۰۲ در استان‌های هرمزگان، کهگیلویه‌وبویراحمد، خوزستان، آذربایجان غربی ۸ تا ۹ بود. خراسان شمالی، گلستان، اردبیل، ایلام، کردستان، لرستان، کرمانشاه، فارس، کرمان، گیلان، بوشهر و چهارمحال‌وبختیاری نیز استان‌هایی هستند که میانگین ۹ تا ۱۰ را ثبت کردند. یعنی معدل دانش‌آموزان این استان‌های نیز کم و هشدارآمیز است. با این حساب مجموعا، در ۱۷ استان میانگین معدل امتحانات نهایی خرداد هشت تا ۱۰ بوده که در وضعیت قرمز هستند.

دیگر خبرها

  • اهمیت کادرسازی و تربیت نیروهای متخصص در آموزش و پرورش
  • رهبر انقلاب: در آموزش و پرورش مشکلات مادی، معیشتی، کاری و فضای آموزشی داریم
  • رهبر انقلاب: در مسئله آموزش و پرورش مشکلات مادی، معیشتی، کاری و فضای آموزشی داریم
  • انتقال تجارب و دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه شیلات به تاجیکستان
  • آژیر قرمز آموزش عمومی؛ معدل سال آخر دبیرستانی‌ها ۸ تا ۱۰!
  • روایت تسنیم از نشست خبری امام‌جمعه خرم‌آباد+فیلم
  • تاکید ماموستا رستمی بر توجه به معیشت و زندگی کارگران
  • اردوگاه دانش آموزی با منظر گردشگری مقاومت در بوشهر احداث شود
  • کاهش ۵ درصدی سرانه مصرف آب از اولویت‌های آبفای کشور است
  • آموزش دانش‌آموزان سیل‌زده در مکان‌های عمومی